Klacht: los laten van de tefal laag in de wokpannetjes

op 06 juli 2017 over Tomado in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In december 2016 het wokset gekocht bij de firma Lamers in Goor. Na twee te maal te hebben gebruikt gaat nu al bij verschillende pannetjes de tefal laag kapot. Na mijn mening veel te snel. Wij hebben geen scherpe voorwerpen gebruikt in de pannetjes. Firma Lamers geeft aan niets voor mij te kunnen betekenen vandaar mijn klacht naar u. Hopende dat u wel wat voor mij kunt doen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het zeer op prijs stellen wanneer Tomado nieuwe goede pannetjes regelt zodat wij weer met plezier de wokset kunnen gebruiken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tomado

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tomado nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Tomado in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Corrie Wolff