Klacht: L’Oréal infaillible gel crayon werkt niet

op 21 juli 2017 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorige week de L’Oréal infaillible gel crayon gekocht. Nou blijkt dat als het puntje op is je hem niet meer aan kan draaien of slijpen. Ik neem aan dat het wel de bedoeling is dat je hem aan kunt draaien. Het product was niet erg goedkoop dus vind het enorm zonde van me geld. Helemaal omdat ik het nog niet eens een week heb gebruikt.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik of mijn geld terug kan krijgen of er een vervangend product voor terug kan krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mvr. Rinkel