Klacht: Loop steeds vast tijdens film kijken.

op 29 september 2017 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Loop steeds vast met film kijken om de 5 min Op ipad computer en telefoon. Is gewoon niet leuk meer om iets te volgen op videoland. Daar betaal ik toch niet elke maand voor. Heb ook een tijd geleden gebeld over me klacht. Kreeg ik een erg onvriendelijke man aan de telefoon die vertelde dat het aan mijn internet lag. En hing op!!
Kunnen jullie hier wat aan doen? Anders zeg ik gewoon mijn lidmaatschap op.

Gewenste Oplossing:

Dat het verholpen word. En ik weer gewoon normaal films ect kan bekijken!! waar ik ook voor betaald!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roxdonevan