Klacht: Loonheffingspapieren en salaris

op 13 juni 2016 over Unique in de categorie Uitzendbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op donderdag 2 juni 2016,

Ben ik begonnen met werken tot heden waren mijn papieren niet in orde telkens werd er gezegd het komt in orde. Vervolgens ben ik twee keer op afspraak naar de kantoor geweest, toen waren mijn papieren ook niet in orde, daarna kreeg ik een whatsapp bericht van Romy dat ik niet ben op komen dagen! Wat wel is gebeurd, vandaag mocht ik eindelijk mijn Loonheffingsformulier invullen die ik opgestuurd heb gekregen via de mail. De gang van zaken vind ik totaal niet netjes ook omdat ik achter alles aan moet enn tot heden heb mijn salaris niet ontvangen heb. Ook wettelijk is dit niet toegestaan en hoort ik een rente van 5% te krijgen wegens niet op tijd salaris.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik serieus word genomen. En wanneer mijn salaris op tijd gestort word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unique

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unique nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rabia yilmaz