Klacht: Loonfiches en contracten

op 16 augustus 2017 over Manpower in de categorie Uitzendbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste

Ik was vandaag woensdag om12.30u 16/08/2017 naar de kantoor manpower inhouse Mechelen België bij pringles kellogs voor vragen in verband met lijn loonfiches en contracten voor een wat meer uitleg erover zij had mij uitgenodigd de maandag maar ik ben niet kunnen gaan en de dinsdag was het feestdag dus ben ik vandaag geweest zoals op de openingsuren staat maandag tot woensdag open van 13.00u tot 15.00u ik was een half uur te vroeg ik stond buiten te wachten tot het tijd was maar ze deed om 12.45u open van wat is u probleem ik zei van ik kom voor mijn loonfiches zoals afgesproken om uitleg over te geven om dat het onduidelijk een ingewikkeld is systeem loonfiches en zei begon direct te roepen van ik heb nu geen tijd voor kom maar morgen maar zei weet goed genoeg dat morgen donderdag dus de kantoor gesloten is zoals op de deur openingsuren staat met andere woorden wilt zei mij niet meer verder helpen zei wilt dat ik het achterwegen laat ik wil dat niet ik laat het hier niet bij wat zei allemaal zegt en beloofd om mij te helpen ik vroeg ook voor een afspraak ook en zei kon dat ook voorstellen voor een nieuw afspraak ik vroeg voor een afspraak wanneer ik terug mag komen en zei direct roepen klapt heel hard de deur dicht ik krijg geen woord meer uit mijn mond zei komt naar buiten en roept ze weer met mij in discussie en roept de beveiliging secrutie op mij af zei beledigd mij en de beveiliging heeft mij ook beledigd beroept en uitgemaakt dat was haar bedoeling zei zegt van tis altijd het zelfde met jullie vreemdeling moeilijk doen en excuses altijd ik zegt wat welke excuses heb ik gezegt ik ben maar 1 keer langs geweest voor mijn loonfiches en contracten en ik krijg zo iets in mij gezicht te maken vandaag en ze bleven mij beledigen en zeggen van weg uit de trein en ik bel de politie op terwijl ik aan het stappen was om weg gaan voor zelfs toen ze ze zeide want ik wist dat het hun bedoeling was om mij in problemen te brengen er hangen zelfs camerabeelden op het tereinparking en ze zede alle bij van ik zal wel zorgen dat je hier niet meer komt niet meer een voet zet en komt werken onrespectvol vind ik dit dat mij uitdagen lokken en in problemen brengen en beledigen uitmaken in mij gezicht ik ben een volwassen man en ik was vandaag als een volwassen man dit te regelen over mij loonfiches en dees was haar hulp van het manpower kantoor door een ongepaste consulten die in het kantoor zo werkt bij mensen zo werken jullie dan met zo personeel amai ik ben nog altijd in shok van vandaag onrespectvol ik wil heel graag met iemand spreken er over van het manpower klachtendienst. Die vrouw van vandaag die mij onrespectvol heeft behandeld heet daisy olie consultant

Manpower inhouse Mechelen België bij pringles kellogs

Mvg

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik respectvol behandeld wordt (geholpen wordt) zoals iedereen en zoals het moet zijn en hoort te zijn want ik zelf ben heel beleefd vriendelijk aardig persoon ik zeg dat altijd dankuwel en goeiendag tegen iedereen ik kan er niet tegen als iemand mij veroordeelt terwijl hij of zei mij niet kent mensen al direct bedoordelen veroordelen alleen maar het uiterlijk zien vind ik dit niet kunnen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Manpower over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Manpower in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Manpower een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Manpower

Heeft op 28 november 2017 om 10:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Husnu,

We sluiten onderstaande klacht op Klacht.nl, aangezien deze gedateerd is en waarschijnlijk al opgelost is via aan ander kanaal.

Mocht het toch niet het geval zijn, dan kan je deze natuurlijk altijd opnieuw plaatsen. Wij behandelen je klacht dan als een nieuw binnengekomen klacht en bieden je spoedig een oplossing.

Met vriendelijke groet,

Maarten
Customer Care Representative
Manpower

www.manpower.nl
ikhebeenvraag@manpower.nl

Alle klachten die gemeld zijn door zeren89@hotmail.com