Klacht: lijn 261 te laat of geen bus

op 18 december 2017 over De Lijn in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sedert 3 tal weken komt de chauffeur van lijn 261 meermaals per week te laat of daagt niet op.
Ik neem iedere dag om 6.35u lijn 261 te Londerzeel naar Vilvoorde maar de laatste weken kan ik mijn aansluiting voor de trein te nemen wel vergeten! Gevolg te laat op mijn werk en moet langer werken om volledige werkdag te behalen! Dit is lastig om aan de halte te staan vooral is de eerste bus die dagelijks naar Vilvoorde rijdt en kan nog niet op tijd zijn!!!

Gewenste Oplossing:

Dagelijks stiptere bussen zodat ik tijdig op het werk ben

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over De Lijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over De Lijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lijn 261