Klacht: Lidmaatschap opzeggen

op 09 oktober 2017 over Marley Spoon in de categorie Internetshops - Voeding en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste lezer,

Zoals u kunt zien heb ik mezelf lid gemaakt en na het zien van de recepten ook weer uitgeschreven binnen een paar uur. Desondanks kan ik de bestelling van 14-10 niet annuleren. Ik heb vandaag dan ook netjes gebeld om dit nog even extra aan te geven en dit was dan ook zonder succes. Ik heb het recht om zelfs levensmiddelen bij de ah terug te brengen maar bij jullie heb ik dit recht niet. Ik hoor graag hoe wij dit kunnen oplossen.

Gewenste Oplossing:

Het aankoopbedrag retour aub

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Marley Spoon over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door naomi20