Klacht: Levertijd ruim overschreden en onbeschofte behandeling

op 26 januari 2014 over Kat&Hond in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 4 doosjes advantage voor katten besteld op zondag. Zou maandag of dinsdag geleverd worden. Vrijdag nog steeds niet ontvangen en gemaild. Schuld werd compleet naar GLS geschoven die ik zelf moest bellen om te vragen hoe het zat. GLS bleek aan de deur geweest te zijn toen ik er niet was, maar geen kaart achtergelaten of mail gestuurd dat ik nu zelf moest bellen voor levering. Kat&hond gemaild dat ik deze levertermijn onacceptabel vond. Onbeschofte mails waren het antwoord. Product direct bij een concurrent besteld en de eerstvolgende werkdag geleverd. Pakje van kat&hond (www.kathond.nl) gaat retour. Nooit meer iets bestellen daar.

Gewenste Oplossing:

Bedrag bestelling+verzendkosten retour.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kat&Hond

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kat&Hond nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ellen34