Klacht: Levering niet gedaan

op 24 juni 2017 over Dynalogic in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 23062017 een paar onderdelen bij coolblue gekocht die ik dringend nodig had voor mijn pc . Door het feit dat het DRINGEND was had ik ook bijbetaald om de zelfde dag te leveren.De zending zou ik krijgen tussen 18h en 22h .Niks dus geen levering ik moet nu een nieuwe afspraak maken die ten vroegste volgens hen op 26032017 kan doorgaan !!! Hmmm , sorry ik heb bijbetaald om mijn zending de zelfde dag nog te krijgen en geen 4 dagen later !! Ik zou geen enkel bedrijf aanraden om met deze koerier te werken

Gewenste Oplossing:

Als men woord houd bij het maken van een afspraak

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dynalogic

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Dynalogic in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dynalogic een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dynalogic

Heeft op 14 augustus 2017 om 10:49 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer De Mulder,

Bedankt voor uw bericht. Allereerst onze oprechte excuses voor het ongemak! Vanwege drukte hebben we hier nog niet op kunnen reageren. Wilt u de klacht alsnog in behandeling laten nemen, dan kunt u dit via deze link indienen: http://bit.ly/292xiLZ .

Bedankt voor uw begrip,

Met vriendelijke groet,

Team WeCare Dynalogic

Alle klachten die gemeld zijn door DMF