Klacht: levering kiala punt

op 24 juni 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het schijnt dat mijn aangevraagde kiala punt er niet meer is.Hoewel die nog wel op jullie website staat. Jullie hebben een ander kialapunt gekozen.Deze ligt niet in mijn buurt. Waarom is er niet voor een ander kialapunt in Zoetermeer gekozen. Benthuizen is een slechte optie.

met vriendelijke groet

Gewenste Oplossing:

Geen idee voor oplossing

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cj geevers