Klacht: Levensgevaarlijk situatie met paard veroorzaken

op 29 september 2017 over Amsterdamse Bos in de categorie Entertainment

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren(do. 28 september ) reed ik met mijn paard door het Amsterdamse Bos. Rond half 3 kwam ik bij de eerste brug vanaf de camping op de bosrand weg aan. Die werd op dat moment schoongespoten met de hoge druk spuit. Na verschillende verzoeken van wandelaars stopte deze meneer even met spuiten. Net op het moment dat ik midden op de brug ben begint opzettelijk weer met spuiten! Mijn paard was zodanig in paniek, dat ik blij ben dat ik er niet afgevallen ben en bijv. met mijn rug op de brugrand terecht had kunnen komen!
Ik vind dat deze bewuste meneer ter verantwoording moet worden geroepen om ongelukken in de toekomst te kunnen voorkomen! Mvg. Sandra

Gewenste Oplossing:

Verder ben ik zeer tevreden over het Amsterdamse Bos! Ik kom er iedere dag met veel plezier!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amsterdamse Bos

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amsterdamse Bos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sammees