Klacht: Lekken in kleding na wassen nieuw serum

op 17 april 2019 over Robijn in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was al jaren met Robijn stralend wit wasmiddel. Nu hebben ze deze vernieuwd met een serum er in, na het wassen met deze vloeibare wasmiddel blijven er opeens vlekken achter in mijn witte wasgoed. Ik krijg het er niet meer uit. We hebben net een nieuwe wasmaschine en voorheen had ik hier nooit last van.

Gewenste Oplossing:

2 shirtjes van mijn dochter zijn ondraagbaar, deze zie ik graag vergoed en geen serum meer in het wasmiddel toevoegen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Robijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Robijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vgjoyce