Klacht: Lekkage nog steeds niet opgelost!

op 29 mei 2018 over Vestia in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in januari een reparatie verzoek ingediend echter is dit nog steeds niet opgelost. De monteur is 3 keer gekomen en heeft bij zijn laatste bezoek vermeldt dat er een steiger gebouwd moest worden. Ik ben al bijna 5 maanden hiermee bezig en nog steeds geen oplossing. Ik zal dan mijn huur ook niet meer betalen voordat dit wordt opgelost.

Gewenste Oplossing:

Lekkage oplossen en tegemoetkomen voor de geleden schade.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vestia

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Vestia in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vestia een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Vestia

Heeft op 30 mei 2018 om 14:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer Ince,

Vervelend om te horen dat uw reparatieverzoek nog steeds niet is verholpen na zo\'n lange periode. Wij nemen uw klacht in behandeling en zullen deze onderzoeken. U ontvangt uiterlijk binnen 14 dagen een schriftelijke reactie van ons.

Ik zie dat u nog geen klacht heeft ingediend bij Vestia zelf. Ik wil u verzoeken om in het vervolg gebruik te maken van onze online klachtenformulier op onze website.

Met vriendelijke groet,
Vestia

Reactie van de melder van de klacht [email protected]

2 jaren geleden - Beste, Ik weet niet waar jij de gegevens vandaan haalt maar ik heb in januari al een klacht ingediend en hierop nogeens 4 klachten. Ik ben het nu wel een beetje zat dus graag zam een oplossing. Niet weer verlengen!!!

Heeft op 30 mei 2018 om 15:59 geantwoord

Beste, Ik weet niet waar jij de gegevens vandaan haalt maar ik heb in januari al een klacht ingediend en hierop nogeens 4 klachten. Ik ben het nu wel een beetje zat dus graag zam een oplossing. Niet weer verlengen!!!

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]