Klacht: lege verpakkingen

op 18 juni 2017 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij mijn aankoop van een zak maltesers mini’s 250gr. bij action te Leopoldsburg bleek dat er een aantal lege verpakkingen in de overzak zaten . Ook waren er verpakkingen bij die samenhingen .
Vermits ik een lange carriere in de voedingsindustrie achter de rug heb , ken ik de belangrijkheid die aan zulke klacht besteed word .
De code = 14 01 18 10:30
7 03F1 SLOOO

verpakking is nog in mijn bezit .

vriendelijke groeten

Jan

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik een uitleg krijg hoe dit kon gebeuren en wat er in de toekomst aangedaan word om zoiets te vermijden . Uiteraard zou ik mijn aankoop terug willen krijgen .

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Action

Bericht van Action

11 maanden geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden. Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: https://www.action.nl/over-action/klanten-service/. Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Action nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door deutz02