Klacht: Lege schappen

op 03 mei 2017 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de plus in pernis is t tegenwoordig echt drama, kom je om 4 uur uit je werk zijn de schappen half leeg. Zeker de groenten en het vlees schap . Ze hebben het alleenrecht hier en dat laten ze goed merken,. De kokommers die er dan nog liggen zijn slapper dan slap. Envandaag gewoon geen groenten. Wordt t geen tijd dat iemand anders die tent gaat runnen. Of iemand moet mij vertellen wat ik mag/kan eten wat een k.u. t zaak
Plus weg wezen uit peris

Gewenste Oplossing:

Volle schappen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Plus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Plus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Datagirl