Klacht: Leeg doosje

op 24 mei 2016 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren kocht ik bij een Etos in Utrecht een doosje medicijnen. Vervolgens kwam ik er thuis achter dat het doosje leeg is. Nu wilde ik dit graag via e-mail laten weten maar het enige e-mailadres dat ik kan vinden werkt niet. Het contactformulier op Etos.nl geeft een storing.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik mijn geld van de medicijnen terug willen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Emma1380