Klacht: lastig vallen en schelden

op 07 juli 2019 over flirtmee.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een ruzie gehad met een stel ik negeer hun nu maar die vrouw beld me en begint meteen tev schelden nijlpaard h,,, mannen verkrachter ,sloerrie ik heb ze verwijderd uit mijn mobiel vandaag belde ze ook als hun mijn nummer blijfen gebruiken kan ik er niks aan doen op die chatsite meld ik de klacht ook ,maar ze doen er niks aan ze zetten ook publiekelijk mijn woonplaats en adres er bij en dreigen met we komen wel ff langs verbouwen je smoel!!! meestal zijn dat losse dreigementen maar ik pik dat gewoon niet die date die ik had met die man is misgegaan ,maar ik laat ze met rust moeten hun mij ook doen anders ga ik stappen ondernemen en stuur ik hun de politie op hun dak ik heb het adres en woonplaats van hun

Gewenste Oplossing:

dat ze ophouden mij lastig te vallen en ook dat flirtmee er op word aan gesproken,
beter nog dat die site word verwijderd of geblokkeerd

hun adres

r,hardy

geraniumstraat 21

ede

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over flirtmee.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door linda normann