Klacht: Lastig gevallen en dreigen met procedure

op 21 december 2017 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via facebook een keer op hun site gekeken. Vervolgens krijg ik allemaal emails en brieven thuis dat ik iets moet betalen terwijl ik nooit iets besteld of ontvangen heb. Contact gehad via email en een formulier in moeten vullen dat ik niks besteld had en niks ontvangen had. Vervolgens een maand of 3 stil. Nu lag er een brief dat er een rechtelijke procedure gaat beginnen of dat ik binnen 96 uur 60€ moet betalen dan zou het afgelopen zijn. Wat is dit voor oplichterij? Ten eerste waarvoor moet ik betalen voor iets wat ik niet besteld heb? Je kijkt op hun pagina moet gegevens invullen om te kijken wat de prijzen zijn van een product en vervolgens gebruiken ze die om je dus blijkbaar af te persen. Dit bedrijf moet gestopt worden want ik lees dat ik ook niet de enige ben!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ze stoppen met deze dreigingen en mails en brieven en excuses maken maar al helemaal wanneer ze stoppen met hun oplichtende bedrijf!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mariska k