Klacht: Lastig gevallen door personeel

op 06 juli 2012 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een paar weken geleden was ik met mij vriendin in McDonalds aan de hoogstraat in Rotterdam, toen kwam er een medewerker naar mij toe die zei dat hij me wilde slaan. Ik wilde iets zeggen en toen gelijk kwam de manager P.Babic erbij en die stuurde mij de winkel uit en behandelde mij alsof ik degene was die haar personeel lastig viel en daar bij heeft ze mij meerdere keren beledigd verder krijg ik ook vaak oude broodjes gesmolten ijs en word ik slecht geholpen als ik een klacht heb

Gewenste Oplossing:

Een persoonlijk excuus van de manager P.Babic en een gratis menu vanwege de koude broodjes en gesmolten ijsjes en in het vervolg een betere behandeling van klachten

Alle klachten die gemeld zijn door Dyna