Klacht: lastig gevallen door incasso

op 15 september 2017 over Buy 2 Fly in de categorie Spaarprogramma's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb ongeveer een jaar geleden telefoon gekrgen van voordelig winkelen heb dat per mail op tijd afgezegd heb bewijs. nu krijg ik telefoon van incasso dat ik nog een bedrag van 190euro moet betalen aan buy to fly maar dat klopt niet. buy to fly heeft dezelfde kenmerken als voordelig winkelen dus dat is hetzelfde en ben ik dan ook daar in orde van afmelding

Gewenste Oplossing:

als ze stoppen met geld eisen waar ze geen recht op hebben

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Buy 2 Fly

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Buy 2 Fly nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door klachjte