Klacht: Laptop stuk

Janet Schiltkamp op 24 februari 2021 over Kijkshop in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

4 februari laptop gekocht bij Kijkshop.nl. Na veel telefoontjes en een zoektocht bij Kijkshop.nl (laptop was zoek) heb ik mijn laptop 12 febr ontvangen. 15 februari was de laptop stuk (harddisk).Is bevestigd door de fabrikant. 16 februari Kijkshop gebeld voor een passende oplossing. Tot op heden hoor ik niets meer van kijkshop. Iedere keer (elke dag) dat ik bel wordt mij gezegd dat ik terug gebeld wordt voor een een passende oplossing.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug en nooit meer iets te maken hebben met Kijkshop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kijkshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kijkshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Janet Schiltkamp