Klacht: lange wachttijden

op 15 september 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Scarnier kapot 2x uur moeten wachten voordat ik een medewerker aan de lijn krijg uitgelegd wat ik moet hebben verkeerde gekregen wederom gebeld weer uur in de wacht nr komen niet overeen met ikeasysteem fotos gemaakt gemaild ontvangst mail retour mail geopend hele outlook is veranderd naar Zweeds tekst wacht nu op antwoordga niet bellen sta dan weer 1uur in de wacht en het kost mij teveel tijd en geld telefoon kosten en verlies praktijkuren kosten zijn al meer dan € 375,00 word een duur scharniertje

Gewenste Oplossing:

Als de wachttijden belerkt worden meer personeel op callcentrum en in de vestingen meer balies open er zijn er 7/ 8 en maar 2 bemand

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door r valk