Klacht: Lange wachtrijen probleem niet opgelost

op 05 juni 2018 over DUO-IBgroep in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Altijd lange wachtrijen. Ik moest meerdere malen mijn verhaal doen omdat er bij andere afdelingen weer lange wachtrijen stonden en mijn probleem blijkbaar moeilijk is om op te lossen in één keer. ‘Dat is niet mogelijk’ en ‘ik mag dat niet doen’ hoor ik het meeste. Ik hoor nooit wat er wél mogelijk is. Ja, een klacht indienen is altijd mogelijk. Schiet er niets meer op! Bovendien is de reden waarvoor ik bel niet eens mijn fout!! Dat ligt bij de DUO. Ik moet het maar ‘afwachten….’

Gewenste Oplossing:

Oplossen van mijn klacht! Niemand houdt van onzekerheid en afwachten. Daarnaast minder lange wachtrijen en terug gebeldgemaild worden over de stand van zaken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DUO-IBgroep

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DUO-IBgroep nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door PriscillaVB