Klacht: Lang wachten

op 17 augustus 2016 over Walibi Holland in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag 17 augustus 2016 met mijn partner geweest. Heel druk. Hele lange wachttijden. Geen 1 attractie in geweest. We hebben het park na 2 uur verlaten. We dachten op de website van walibi zelf goedkoop een ticket te boeken was ook in de aanbieding dus wel dachten het is niet druk. We hebben.1 uur in de auto heen gezeten en zijn snel uit het park vertrokken . Helaas.

Gewenste Oplossing:

Als ik een kaartje krijg om terug te komen op een andere dag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Walibi Holland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Walibi Holland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R.VV