Klacht: lak aan de voorkant laat al na 2 weken los, nu ook bij de bandjes

op 21 augustus 2016 over Geox in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in mei GEOX sandalen gekocht bij Saranza van 100,- euro.
Na 2 weken merkte ik al dat de ‘lak ‘ aan de voorkant al helemaal eraf gaat en nu ook bij de bandjes zie je al een beschadiging. Het is zo geen gezicht als je de schoenen aan hebt. Dus een finke kat in de zak gekocht.Ik vind dat bij zulke dure schoenen dit binnen zo’n korte tijd niet kan en vraag hierbij een oplossing.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als er een oplossing aangeboden zou worden in de vorm van een kortingsbon, zodat ik deze aan een paar nieuwe schoenen kan besteden. De schoenen van GEOX lopen erg fijn, dus hier ben ik wel tevreden mee.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Geox

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Geox nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BettyG