Klacht: laatste tijd slechte kwaliteit van de shag

op 28 september 2016 over Samson in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

laatse tijd erg veel gruis in de shag en erg veel boomstammen in me laatse pakje shag had ik een boomstam wat over me hele pakje in de lengte zat denk dat hij ongeveer 2a3gram weegt heb hem thuis leggen mensen die ik het liet zien verbaasde zich erover en vonden dit niet normaal plus de kleinere stammen die als je er niet op let met draaien je hele shaggie naar de mieter helpen

Gewenste Oplossing:

als de kwaliteit weer net zo goed word zoals het altijd was want als ik dan toch rotzooi krijg voor dat geld kan ik net zo goed de goedkopere shag gaan kopen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samson

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samson nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gashaard