Klacht: laatste tijd alleen maar verslechterd de shag

op 21 februari 2018 over Tobacco Manufacturing Ootmarsum in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De laatste 2 maanden valt ons op wij kopen ruba shag bij coop in emmeloord ik en van ellende hebben we gwn halve pakje gruis verplaats shag vind wel erg schandalig en jammer we betalen der wel voor wij roken met z\’n 2 4pakjes 50 gram weg ik vraag me af hoe gaan jullie dit oplossen want die kan gewoon niet ik hoop dat jullie hier een oplossing gaan vinden om ons als klanten te vreden te houden ik hoor het graag Van jullie

Gewenste Oplossing:

Wanneer we tevreden zijn als we gewoon shag krijgen waar we voor betalen en niet voor gruis en dat jullie met een goede voorstel komen om ons te vreden te houden als klanten die in de klacht zegt al genoeg

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Richard en belinda