Klacht: laagvliegende vliegtuigen

op 27 september 2017 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Rond 22.30 op dinsdag 26-09-2017 vloog er een zwaar vliegtuig laag over Amersfoort. Volgens mij richting Schiphol. Een lage frequentie en hard doordringend geluid dat je niet kunt negeren omdat het geluid zo zwaar en laag is dat het in mijn oren gaat resoneren (dat noem ik klapperen). Het hield meer dan 5 minuten aan (dus heel ver weg waarneembaar). Eerder deze week gebeurde dit ook op hetzelfde tijdstip. Is dit een nieuwe route? Is dit een uitzondering, of wordt dit gewoon?

Gewenste Oplossing:

Als de vliegroute hoger wordt en de motoren stiller

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C van den Bos