Klacht: laag vliegende vliegtuigen boven Bergen NH

solsthoorn op 16 oktober 2017 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heel vaak vliegen de vliegtuigen boven Bergen NH heel laag. Ik heb het idee dat ik ze zo uit de lucht kan plukken. Ze komen met een regelmaat van 1 minuut, achter elkaar aan. Het gebeurt heel vaak. Vanochtend ook weer. Volgens mij is het niet nodig zo laag te vliegen. Jammer hoor, ik ben uit Amsterdam verhuisd naar een rustig dorp en heb nu continu vliegtuigen in mijn tuin.

Gewenste Oplossing:

vliegtuigen vliegen niet boven Bergen NH. Of in ieder geval niet zo laag. Ik zal binnenkort eens een foto maken en deze nog opsturen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door