Klacht: kwaliteit van product waardeloos

op 27 september 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb twee keer gekocht XTluis once product, maar helemaal geen effect. Mijn kindren hadden dag later op school net zoveel luizen en netten als voor het gebruik. Ik heb me aan gebruiksaanwijzing goed gehouden, maar later hoorde ik van andere moeders dat een product is van hele slechte kwaliteit.

Gewenste Oplossing:

mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SonjaSonja@@@