Klacht: Kwaliteit reuze muesli bollen

op 06 juni 2016 over Vomar in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht afgelopen zaterdag een verpakking van 4 reuze muesli bollen uit eigen bakkerij; prijs 1,79. Hoewel er ook verpakkingen lagen met ‘tenminste houdbaar tot 04-06-16’ maar ik koos voor ‘tenminste …….. 06-06-16’. Ze bollen waren bestemd voor de volgende dag op weg naar Texel. Op de boot begonnen wij eraan. De bollen waren echter verschrikkelijk oudbakken en droog. Mijn man en ik zijn beiden aan de bol belegd met oude geitenkaas begonnen maar helaas …. mijn overleden vader zou zeggen “het stuift in mijn mond”.
De bollen zijn gevoerd aan de hongerige meeuwen.
Maar dat is toch niet de bedoeling?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden met kwaliteit en in dit geval vers brood

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vomar

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vomar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M.Helling