Klacht: Kruis broek voor tweede maal doorgescheurd

op 29 september 2016 over The Sting in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Sting,

Een tijd terug heb ik een broek bij u gekocht waar ik erg blij mee was. Echter heb ik deze na 2 weken terug moeten brengen omdat het kruis van voor tot achter doorgesleten was. Ik heb toen een nieuwe broek gekregen. Nu vier weken na het ruilen is de broek wederom van voor tot achter gescheurd.

Gewenste Oplossing:

Ik een nieuwe broek ontvang of het aankoopbedrag terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar The Sting over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door The Sting in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat The Sting een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

The Sting

Heeft op 30 september 2016 om 11:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

Wij, customerservice van The Sting hebben telefonisch contact gehad met Glenn. We hebben aangeboden om met de broek en aankoopbewijs naar een van onze winkels te gaan. Glenn kan daar een nieuwe broek krijgen of zijn geld terug. Hij was al in de stad aanwezig en het wordt meteen geregeld.

Alle klachten die gemeld zijn door Glenn de Grebber