Klacht: Kroketten jumbo merk

op 02 september 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik heb afgelopen zaterdag een behoorlijke brandwond opgelopen van een uit elkaar gepofte kroket . Ik had deze al enkele minuten uit laten lekken maar toen ik deze op de tafel wilde zetten plofte er 2 uit elkaar. Ik heb mijn hand best verbrand. Ik wil hiermee mensen waarschuwen dat dit toch echt gevaarlijk is. Het was ook nog op een kinderfeestje dus ben uiteindelijk blij dat dit mij is overkomen en niet een van de kinderen.
Dit waren eigen merk kroketten.
Hopelijk heb ik u voldoende geïnformeerd.
Met vriendelijke groet Angelique Prins

Gewenste Oplossing:

.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angelique Prins