Klacht: Krijg geen geld overgemaakt van mijn bankkaart bankkaart naar viabuy.

op 11 augustus 2017 over Viabuy in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Krijg geen geld overgemaakt van mijn bankkaart bankkaart naar viabuy kaart. Heb nu een probleem met incassoburo waar ze geen Engels spreken. Lekkere start word er schijt ziek van. Graag wil ik dit uit de wereld hebben en hopelijk vertellen jullie me wat ik moet doen om die kaart(viabuy) geactiveerd te krijgen. Bij voorbaat dank.

Gewenste Oplossing:

Los het op

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viabuy

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viabuy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hanraf2012@gmail.com