Klacht: Krijg geen bevestiging

op 01 oktober 2017 over Krant.nl in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb me aangemeld Op krant.nl, krijg geen bevestigingsmail. Heb me nog een keer aangemeld, nog steeds geen bevestigingsmail. Dat is nu een week geleden. Wel jrijg ik nu voortdurend reclamemails voor “upgrade” van het abonnement, waarvoir je dan moet gasn. Etalen. Heb nog geen gratis krant mogen ontvangen, vanwaar die upgrade mails? Het is gewoon nep, ze hebben nu je gegevens en kunnen je gaan bombarderen met reclame. Trap er niet in, mensen.

Gewenste Oplossing:

Als ik een bevestigingsmail met inloglink krijg, die dan ook nog werkt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Krant.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Krant.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gern