Klacht: Krijg douchefoam er niet uit

op 27 juni 2017 over Therme in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi ik heb de therme foaming shower mousse Bali Flower. Ik moet zeggen dat ik me sowieso al had vergist in de geur, ik wilde namelijk Zen Lotus (ook roze 🙂 maar. ik wilde deze wel even opmaken. Nu krijg ik alleen bijna niks uit die fles! Met heel hard drukken krijg je er alleen hele kleine stukjes gel uit 🙁 Nummer onder de fles is 163841014

Gewenste Oplossing:

Graag een nieuwe fles, bij voorkeur zen lotus.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Therme over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Therme in behandeling genomen

Bericht van Therme

11 maanden geleden - Beste Josje, Wat vervelend om te horen dat je niks meer uit de fles krijgt en dat je tevens de, voor jou, verkeerde fles hebt aangeschaft. Dit is natuurlijk niet wenselijk! Zou je ons een e-mail willen sturen naar: cons.advies@remarkgroep.nl dan nemen wij je klacht in behandeling en zorgen wij voor een goede oplossing. Hartelijke groet, Manon^Therme

Alle klachten die gemeld zijn door Kjoz