Klacht: kreeg mijn huur auto niet mee in Italie

op 01 juli 2019 over CarTrawler in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een auto gehuurd via Transavia bij Cartrawler.
Ik landde om 9 uur en ben om 15.30 van de luchthaven gegaan uiteindelijk zonder auto met een dochter die tumoren heeft en veel piijn ze reist met zuurstof. Zo klantonvriendleijke allemaal er werd geen oplossing aangeboden. Ik heb 1,5 uur in de rij gestaan voordat ik aan de beurt was en daarna moest ik gaan bellen en heb ik 2x 30 min in de wacht gezeten.
Echt 1 drama allemaal ik kon wel met mijn creditcard betalen in Nederland maar niet daar aan het loket.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tervreden al ik mijn geld en excusses aangeboden krijg en ook voor de extra kosten die ik nu heb moeten maken hiervoor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CarTrawler

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CarTrawler nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kika2019