Klacht: Kratten inleveren jumbo brandevoort

op 13 oktober 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Elke keer als ik bierkratten in wil leveren kan ik.5 a 10 minuten staan wachten omdat die band vol staat. Ik kan dan wel bellen. Maar het personeel kijkt me dan alleen raar aan. Uit eindelijk komt de manager dan kratten stapelen dit maakt mn dag wel beter. (Zie je niet vaak). Toch zou k de tijd beter willen gebruiken. Alvast bedankt,

Gewenste Oplossing:

Als de band vaker leeg word gehaald of de manager komt 5 minuten eerder.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NikoVld