Klacht: Kras en win

op 01 september 2016 over Vomar in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nog nooit zo een slechte aktie van jullie meegemaakt. Om te kijken of je wat gewonnen hebt moet je steeds al je gegevens invullen en met voorwaarden akkoord gaan. Dat heb ik nu 6x gedaan en ben er klaar mee. En wat gewonnen korting bij een of ander modebedrijf(dat is niet winnen want als je gewoon daar besteld krijg je ook €20,00 korting. En nog een paar van die waardeloze prijzen. Waarom niet gewoon zo als andere keer prijs staat op kaartje. Dan hoef je je gegevens ook niet af te geven. Ik doe hier niet meer met mee en zal dat in winkel laten merken . Nu krijg ik zeker iedere keer weer vervelende mail?

Gewenste Oplossing:

Als hier wat aan gedaan wordt want ik ben vast niet enige want van mijn kennissen hebben diverse geen computer wat kunnen die hiermee. Gewoon pech dus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vomar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vomar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Beatrix21