Klacht: Kranten in de container

op 12 december 2017 over Santibri.nl in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo ik liep naar huis toen ik 1 van jullie medewerkers de kranten in de container zag gooien deze mederwerker is een meid van ongeveer 17/18 met israelische afkomst de locatie is de trisken in drachten waarschijnlijk waren de kranten bestemd voor als je de trisken binnenkomt aan de linkerkant van de straat stal ik hoop dat jullie haar ontslaan want niet alleen jullie verliezen er geld aan om al die kranten te drukken maar ook de mensen die een abbonoment op die krant hebben. en mijn vader zij laatst ook dat hij 1 van jullie medewerkers de krant weggooide. ik had het willen filmen maar mijn mobiel zat nog maar op 2 procent van de batterij

Gewenste Oplossing:

als jullie een nieuwe medewerker hebben die niet de kranten wegggooit

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Santibri.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Santibri.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rickoosting26