Klacht: krant te duur

op 29 juni 2020 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op zaterdag 27 juni hebben wij geen krant ontvangen. Wij betalen voor een weekend abonnement 23,50 voor vier kranten, maar nu dus 23,50 voor 3 kranten!! Dat vind ik wel heel veel geld 7,85 per krant. Ik overweeg nog of ik het abonnement ga stop zetten want dit is gewoon niet meer te betalen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als jullie met een goede aanbieding komen en dat dan ook de krant bezorgd wordt!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wilma van der Zwaag