Klacht: krant niet ontvangen

op 07 mei 2016 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Reactie van de melder van de klacht huipie37

1 jaar geleden - Mijn reactie had ik al geplaats, maar is kennelijk niet goed overgekomen. Ik had inderdaad geen krant ontvangen en daarom dit telefonisch doorgegeven. Wat ik niet verwachtte is dat er ruim 2 uur later toch een krant werd bezorgt. Dit laatste was de melding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door huipie37