Klacht: Krant niet bezorgd op zaterdag 22 mei 2021

op 22 mei 2021 over NRC in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De krant is deze zaterdag niet voor 11.00 uur bezorgd. Als ik naar de website ga of opbel is de opmerking: U kunt hem digitaal lezen. Ik wil de krant niet digitaal lezen, en zeker niet op zaterdag. Anders had ik wel en digitaal abonnement genomen. Dit komt meer op een zaterdag voor, door de weeks gaat het (bijna) altijd goed.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de krant na telefonisch contact over de bezorging dezelfde dag in de middaguren nabezorgd wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NRC

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NRC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jaap Glavimans