Klacht: Krant niet bezorgd.

op 30 september 2017 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben nu 6 weken op de zaterdagkrant geabonneerd en in deze 6 weken heb ik slechts een keer de krant op tijd in de bus gehad. De andere keren helemaal niet, pas in de middag of een verkeerde krant (Telegraaf) Ik wil dit abonnement opzeggen want ik betaal voor iets wat ik niet krijg.

Gewenste Oplossing:

Als ik elke zaterdagochtend om 08.30 met een kopje koffie de Volkskrant kan lezen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nathali van Gool