Klacht: KPN komt de leenvoorwaarden niet na en betaal nu voor een dienst die ik niet heb

op 23 juni 2016 over KPN Mobiel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat er vanuit kpn contact met mij opgenomen wordt wat er kan gedaan worden om de service te verbeteren. En ik hun mededeel dat ik vorige keer toen ik problemen had/heb met mijn toestel er niks veranderd is. De medewerker zegt dat ik direct een passend toestel kan ophalen vervolgens zo wordt afgescheept na 45 min lang wachten terwijl ze daar van niks weten met een niet toereikend toestel die de voorwaarden niet na komt is absurd. Vervolgens spreek ik met een medewerker van de klantenservice die pogingen heeft gedaan maar zegt ja meneer jammer!

Gewenste Oplossing:

Als ik gecrediteerd wordt voor mijn gemiste 4g connectie en passend toestel krijg en een er excuses wordt gemaakt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Mobiel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Mobiel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wes_0