Klacht: KPN compenseert niet voor gemaakte onkosten

op 11 oktober 2016 over KPN Mobiel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin september bij KPN winkel in Hoogeveen geweest om een abonnement af te sluiten welke in zou gaan op 10-10-2016. Op deze dag geen sms gehad dat de simkaart geplaatst kon worden. Contact opgenomen met klantenservice van KPN. Ze gaven toe dat er een fout in de winkel is gemaaktmet het overzetten van mijn abonnement en ik zou terug moeten naar de winkel in Hoogeveen. Dit is voor mij niet naast de deur; in totaal 70 km. Heb aangegeven dat ik hiervoor graag een compensatievergoeding wil ontvangen. Immers de fout ligt bij KPN Hoogeveen. Volgens de man van de klantenservice zou dit geen probleem zijn.
Maar in de winkel willen ze me hier niet mee helpen, vervolgens weer gebeld met klantenservice en ook hier krijg ik geen medewerking meer.

Gewenste Oplossing:

Compensatie voor de gemaakte onkosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Mobiel

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Mobiel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joop Zondag