Klacht: Koud eten

op 12 augustus 2018 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Net een b-mac menu gehaal voor mij en een happy meal voor mijn 4 jarige zoontje… het eten was niet eens lauw maar gewoon koud ik ben niet naar de Bali gelopen ivm de drukte en het feit dat ik zo een afspraak heb… dit is zeker niet de eerste keer en was daarom al een tijdje niet geweest, jammer dat er blijkbaar niks veranderd…

Gewenste Oplossing:

Verander dit eens en laat eventueel undercover mensen dit testen want het is echt schandalig slecht dit is immers iets wat blijkbaar structureel voor komt en geen incident is

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Alex koot