Klacht: Koud eten

op 14 februari 2018 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste, regelmatig ga ik lunchen in de Mac Donalds in Genk, de nieuwe vestiging. Meerdere malen zijn mijn frietjes koud. Als ik bestel staan de frieten al klaar en moeten mijn broodjes nog gemaakt worden. Ik lust echt niet graag koude frietjes en dus meestal belanden ze na enkele hebben geproefd in de vuilnisbak. Ik heb het personeel eens aangesproken maar zonder succes. Ik vind dit jammer en ben dus deze week maar terug naar Genk centrum gereden voor de Quick.

Gewenste Oplossing:

Warme knapperige frietjes.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Inge Briers