Klacht: koud eten

Thuisbezorgd op 15 februari 2023 over thuisbezorgd.nl in de categorie Maaltijdbezorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag gisteravond is ons eten na anderhalf uur onder weg te zijn geweest bezorgt. de reden een kapotte telefoon van een medewerker van thuisbezorgd omdat er een auto overheen was gereden later kwam een andere bezorger dit brengen het eten was toen nagenoeg koud ik heb dit gemeld via de klantenservices die ik hiervoor nog aan de telefoon heb gehad omdat ze vroeg of het eten al was bezorgd nee heb ik toen gezegd. ze vroeg laat ons weten wat de status van de bestelling is via de klantenservice zei ze.
niets meer van vernomen geen mail of belletje gewoon onbeschoft

Gewenste Oplossing:

ik eis mijn geld terug de maaltijd was koud

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over thuisbezorgd.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over thuisbezorgd.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Thuisbezorgd