Klacht: Kosten en schade na Microsoft update.

op 22 september 2017 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

tijdens de maandelijkse update liep de computer totaal vast. Hij kon alleen nog maar verder via de veilige modus. Met hulp de computer weer aan de praat gekregen. Ben nu wel de complete Windows 10 versie kwijt als ook het complete Officepakket 2013 inclusief het gehele archief. Reactie van Microsoft (samengevat): pech gehad, ik krijg de verloren programma’s niet vergoedt en moet ze mij maar opnieuw kopen. Ik beluister en lees dat er nogal mensen getroffen zijn. het computerbedrijf waar ik de laptop en de programma’ s heb gekocht zegt dat het probleem bekend is. Schandalige service van Micosoft !!!!!!

Gewenste Oplossing:

Als Microsoft toegeeft dat er iets fout moet zijn geweest met de update en ter vervanging de programma' s kosteloos aan mij aanbiedt. Archief zal ik wel kwijt zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bucrider